Αγαπητοί φοιτητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης, έχουμε εφαρμόσει από σήμερα ένα νέο σύστημα ελέγχου ταυτότητας για απομακρυσμένη πρόσβαση (off-campus) στις ηλεκτρονικές πηγές (Databases, eBooks, eJournals).

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές της Βιβλιοθήκης εκτός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Πανεπιστημίου (UNIC email -Office 365). Πιο συγκεκριμένα, όταν ανοίξετε το σύνδεσμο κάποιας ηλεκτρονικής πηγής μέσω της ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα ελέγχου OpenAthens. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς σας για το Office 365 (UNic email & password) για να συνδεθείτε.

Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο στο σύνδεσμο https://www.library.unic.ac.cy/campus-access.

Οδηγίες για τους εξ αποστάσεως φοιτητές θα βρείτε στο σύνδεσμο https://www.library.unic.ac.cy/english-instructions-distance-learners.

Σημαντικές σημειώσεις:

Εάν δεν θυμάστε τους κωδικούς σας ή αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε άλλη δυσκολία στην πρόσβασή σας, μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημά σας μέσω της σχετικής φόρμας που βρίσκεται στο Student Intranet.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Computer Center στο e-Mail (openathens-support@unic.ac.cy) η στο τηλέφωνο +357 22 841586. Εάν επικοινωνείτε μέσω τηλεφώνου, θα πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε κάποιες ερωτήσεις ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητά σας (π.χ. όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός ταυτότητας/ διαβατηρίου, διεύθυνση, σχολείο αποφοίτησης).